P a n d a M s
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες

2 posters

Go down

Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες Empty Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες

Post by Sensei Fri Aug 12, 2011 11:28 am

Αγαπώ αυτό που έχω δει στο διακομιστή μέχρι τώρα να σας ευχαριστήσω για την τηγανίτα WZ επεξεργαστείτε αγαπώ MIR Excited . Έχω παίξει MapleStory από την πρώτη ανοικτή beta και έχω μια μεγάλη αγάπη για ένα καλό ιδιωτικό server σε αντίθεση με αυτό το ένα είναι σκατά JK. Πραγματικά, δεν μιλούν την Ελληνική γλώσσα που χρησιμοποίησα μόνο ένας μεταφραστής να συγχέουμε όλους σας. Μου αρέσει να κάνει κάποια πράγματα GFX παίρνω το κάνουμε για πάντα αιτία δεν είμαι τόσο καλός σ 'αυτό ακόμα. Ο καθένας που μπορεί να διαβάσει αυτό ή πήγε σε μια απάντηση μεταφραστή στα ελληνικά Joyful
Sensei
Sensei
Member
Member

Warnings Given: 1/5
Panda Points : 14620

Back to top Go down

Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες Empty Re: Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες

Post by Kristi Fri Aug 12, 2011 2:13 pm

Καλώς ήρθατε στο PandaMS.
Kristi
Kristi
Sensei
Sensei

Warnings given: 0/5
Panda Points : 14623

Back to top Go down

Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες Empty Re: Μεγάλη για την κάλυψη όλων σας σκύλες

Post by Sensei Fri Aug 12, 2011 3:59 pm

ευχαριστίες Smile
Sensei
Sensei
Member
Member

Warnings Given: 1/5
Panda Points : 14620

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top